X Tudnivalók Kapcsolat

Általános tájékoztató a Gastron.hu Vendéglátóipari Csomagolóanyag Nagykereskedelemről

Cégünk elsősorban házhozszállítással foglalkozó éttermek élelmiszeripari csomagolóanyagokkal való ellátására szakosodott. Pizza, hab és műanyag dobozok mellett számos kiegészítő terméket kínálunk számukra, természetesen házhoz szállítással, az ország teljes területén. Célunk, hogy megrendelőink tevékenységét minél szélesebb körben támogassuk, igényeiket az elérhető legkedvezőbb feltételek mellett elégíthessük ki, így gyorsan, egyszerűen és költségkímélő módon tudják lebonyolítani beszerzésüket.
Kik vagyunk?
A GASTRON márkanév mögött az Economic Trends Kft. áll, egy 100%-ban magyar tulajdonú, már több mint 8 éve a vendéglátóiparban tevékenykedő innovatív vállalat. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink megbízható, pontos szállítóként ismerik csapatunkat.
Kiknek szállítunk?
Ügyfélkörünk összetett, a büféktől az üzemi konyhákig, a tradicionális éttermektől kezdve a pizzériákon át a street food vendéglátókig számos profil igényeihez mérten igyekszünk kialakítani a választékunkat. Nagykereskedelmi tevékenységünkből kifolyólag csak adószámmal rendelkező (egyéni vállalkozó, Bt., Kft., RT., stb. ) vásárlókat tudunk kiszolgálni.
Milyen termékekből áll a termékválasztékunk?
A gasztronómia területén jelentkező csomagolóanyag igényekre kívánunk választ adni a lehető legjobb minőségben, a lehető legkedvezőbb áron. A hagyományos műanyag PP, PS csomagolóanyagok mellett az ökológiailag fenntarthatóbb, komposztálható papír és biopolimer pl.: PLA (politejsav) termékek is jelen vannak a választékunkban. Minden hagyományos műanyag helyett tudunk komposztálható csomagolóanyagot kínálni elérhető áron.
Hová szállítunk?
Magyarország teljes területére kiszállítunk, a szállítási feltételek pontosításával kapcsolatban kollégáink állnak rendelkezésére.
Mikor szállítunk?
Magyarország teljes területét heti szállítási körökre osztottuk.
Mennyibe kerül a címre szállítás, mi a feltétele?
A címre szállítás díjmentes 25.000 Ft bruttó rendelés felett.
Milyen kedvezmények lehetségesek?
Havi bruttó 150.000 Ft összértékű műanyag termékkört érintő rendelés esetén 5% törzsvásárlói kedvezményt biztosítunk ezen termékekre. (Nagy mennyiségű vagy viszonteladói rendelések esetén egyéb kedvezmények is lehetségesek)
Mit jelent az, hogy öko termék?
Ezen csomagolások ideális körülmények között akár három hónap alatt lebomlanak (de kevésbé optimális környezetben is legfeljebb egy-két év alatt). Ha környezettudatosságra törekszel, akkor kérd ezeket a termékeket a nem lebomló, vagy csak részben lebomló csomagolóanyagok helyett. Ne hagyd azt sem, hogy jóhiszeműségedre alapozva becsapjanak olyan félmegoldásokkal, mint a mikroműanyagokra szertefoszló biodegradábilis zacskó.
Mindenki jobban jár a 100%-ban lebomló, komposztálható alternatívákkal, és te is hátradőlhetsz, hogy nem nézted tétlenül a Föld hanyatlását. (Ökológiai garancia tanúsítványunkat ide kattinva érheti el)
Helyszíni vásárlás milyen címeken lehetséges, és mikor?
Jelenleg két telephellyel rendelkezünk, ahol a helyszínen is lehet vásárolni összeghatár nélkül. (Cím és nyitvatartás)
Csomagbontás higiéniai okokból kifolyólag, nincs!