X Tudnivalók Pizzadoboz Kapcsolat

Pizzadoboz gyártása, kiszállítása – egyedi grafikával, logóval - több színnel nyomva

Termékeink nagy része egyedileg logózható, így a pizzás dobozaink is. Minden méretű dobozunk egyedi nyomását, gyártását vállaljuk maximum 2 színig. A gastron.hu oldalon feltüntetett pizzás doboz árak már tartalmazzák a nyomás költségét is.
Magyarország teljes területére kiszállítunk, heti kiszállítási körökben. Helyszíni vásárlásra is van lehetőség telephelyeinken: Budapest XI. kerületében vagy Miskolcon.
Címre szállítás ingyenes bruttó 25.000 Ft rendelési érték felett; alatta kiszállítási költséget számolhatunk fel.

Milyen méretű dobozok gyártását vállaljuk?

Dobozaink magassága 3,5 cm, alap területe pedig 22, 24, 28, 30, 32, 37, 40, 46, 52, 60 cm. Dobozok 40 cm-ig E-hullámból (mikrohullám), 46 cm-től felfele erősebb B hullámból készülnek.
A feltüntetett méretektől eltérő dobozok gyártását is vállaljuk, ennek részleteivel kapcsolatosan kollégáink állnak rendelkezésre.
Legtöbb pizzadoboz elérhető fehér és barna alapszínben is.

Milyen grafika található a pizzadobozokon? Van-e lehetőség egyedi logózásra?

Általános pizzadobozainkat BoxAgain termékgaranciás grafikával (100%-ban lebomló és komposztálható) áruljuk, de a vendéglátóegységek kérésére egyedi grafikát is tudunk készíteni.
Függetlenül, hogy barna vagy fehér a pizzás doboz alapja, arra az étterem saját grafikája is nyomtatható. Ennek plusz költsége nincs, csupán egy egyszeri költség, amely a nyomóforma ára, mérettől függően nettó 10 és 40 ezer forint körül.
További információkért látogasson el a Tudnivalók oldalra.
Pizzadoboz kínálatunk itt érhető el: Pizzadoboz termékeink listája

Pizzadoboz egyedi grafika