A környezetbarát osztott főételes dobozok lehetőséget nyújtanak arra, hogy a konyha elkülönítve csomagolja a feltétet, köretet, vagy a salátát egy menüs dobozon belül. Ez a megoldás frissensültek, döner, kebab, gyros, vagy bármely más több összetevős fogásnál jöhet jól az éttermeknek.
Melyek a legfontosabb tulajdonságai?
Anyaga: fából származó rostokból készülnek. Ezek a rostok lehetnek például bambusz, fenyő vagy egyéb fafajták rostja.
Környezetbarát: mivel természetes faanyagokból készülnek ezért biológiailag lebomlóak vagy komposztálhatóak, ami jó választás lehet a környezettudatos fogyasztók számára.
Erősek és tartósak: a farost alapú dobozok általában erősebbek és strapabíróbbak, mint a hagyományos papír vagy műanyag egyszerhasználatos termékek. Jó választás lehet nehéz vagy nedves ételek számára is.